Kirjaudu
Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksille.

# Kirjoita vähintään yksi kirjain löytääksesi # Enter=etsi tai ESC=sulje

Kauppa

MELLIS – Silva Arctica Mustikkainen Hoitovoide

15.00

Mahla & Valkoturve

Tehopakkaus mustikasta, mahlasta ja valkoturpeesta! Kosteuttaa, ravitsee, pehmittää ja hoitaa ihoa. Mustikansiemenuute ravitsee ja lisää ihon vastustuskykyä ulkoisia häiriöitä vastaan. Valkoturveuute sisältää bioaktiivisia ihoa uudistavia ainesosia. Koivunmahla tuo energiaa iholle sisältäen runsaasti vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Hunaja ja siankärsämö-öljy hoitavat ihoa luontaisine tehoaineineen ja ovat molemmat antibakteerisia.

75ml

Käyttö: Käytä koko keholle, kuiviin hiuslatvoihin, kynsille ja kynsinauhoille. Sopii erityisesti kasvojen ja käsien hoitoon, jättäen kasvoille mattapinnan ja ei-rasvaisen tunnun käsille. Toimii myös yövoiteen tapaan käytettynä. Kokeile kasvomeikin alla! Hyvin riittoisaa, tasoittaa ihon pieniä epätäydellisyyksiä ja värieroja.
NaTrue-sertifioitu.
Hunajaa lukuunottamatta sisältää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. Ei mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- ja tuoksuaineita. Parabeeniton. Ei eläinkokeita.
Tuotteella on Avainlippumerkki.
Pakkauksesta kertyy 40 % vähemmän jätettä kuin tavanomaisesta muovituubista.

AQUA, BIRCH SAP*, CETEARYOYL/CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERIN*, MEL*, RAPE SEED OIL, ACHILLEA MILLEFOLIUM, CAMELINA OIL, BILBERRY EXTRACT*, WHITE PEAT EXTRACT*, XANTHANGUM, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL,VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT*, NATURAL PARFUM*, ROSMARIN OFFICINALIS*, LIMONENE**. *alkuperä luomusertifoitu viljely/valmistus ja/tai luonnon villikasvit luomusertifioidulta alueelta.
** luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa.

Varasto loppu

SKU: Mellis3
Categories: , , , , ,

Saattaisit myös tykätä näistä...

Back to top